Restaurace Grill Bar Rejvíz
Restaurace otevřena:
Sezóna: Od května do října, v lednu, únoru a březnu - denně od rána do večera.
Mimosezóna: V listopadu, prosinci a dubnu - čtvrtek až neděle, svátky nebo na objednávku.
Nabízíme Kreativní grilování, kolena, žebra, na Vaše přání ugrilujeme i sele či jehně.
Snažíme se dělat věci jinak, blízké přírodě, syrově/surové dobré.
Používáme jen lokální suroviny, nejsme žádný obchodní řetězec!
Kvalita a domácí zdroje je naše zásada a nejlepší způsob, jak si kvalitu pohlídat je vyrobit, vypěstovat a chovat si toho co nejvíce sám.
Maso, veškeré pečivo, paštiky, houskové knedlíky, sýry kozí i kravské, jogurty, máslo, marmelády, zavařeniny, houby - jsou domácí, Rejvízské, u nás na Orlím vrchu připravované.
Na naší zahrádce se budete cítit jako na vlastním grilování.
Denně pro Vás aktualizujeme jídelní lístek.
Bramborové hranolky u nás určitě nenajdete.
K ubytovacím službám je standardně poskytována polopenze. Po domluvě zajistíme plnou penzi popř. jinou formu stravování včetně diety.
Na zvláštní přání připravíme specialitu Orlího vrchu, a tím je pečené sele nebo jehně se zeleninovým salátem.